LifestyleZanimljivosti i zabava

Počela velika nagradna igra: “PAN OTVORI, UEFA EURO 2016 OSVOJI”
U petak, 1. aprila, zvanično je počela velika nagradna igra Pan piva, ponosnog sponzora ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u fudbalu, pod nazivom “PAN OTVORI, UEFA EURO 2016™ OSVOJI”, u okviru koje će biti dodjeljeno čak 514 vrijednih nagrada, među kojima su i četiri karte za finalni meč.

Pravila su vrlo jednostavna!

Kupovinom odabranih Pan proizvoda, koji su prepoznatljivi po specijalno dizajniranoj ambalaži na temu prvenstva, Pan Lager povratne boce 0,5l i Pan Lager Mega pet 2l, i slanjem koda koji se nalazi ispod čepa sms porukom na broj telefona 091 212 410 ili putem www.pan.ba, stiče se pravo učešća.

“Naredna dva mjeseca za sve one koji biraju Pan spremili smo brojna iznenađenja u okviru naše velike nagradne igre. Osim glavne nagrade o kojoj sigurno maštaju mnogi, svaki radni dan izvlačimo pet dobitnika replike oficijelne lopte UEFA EURO 2016™ kao i pet dobitnika ruksaka Pan UEFA EURO 2016™. Svake sedmice nagrađujemo vas sa tri paket aranžmana za dvije osobe za jednu od najatraktivnijih utakmica grupne faze”, otkriva Dino Bajrić, Trade Marketing Specialist kompanije Carlsberg BH.

Sretni dobitnik glavne nagrade, paket aranžmana za četiri osobe za finale UEFA EURO 2016™, osvaja četiri ulaznice za utakmicu spektakularne završnice te za četiri osobe povratne avio karte i smještaj u hotelu.

Također, širom BiH naredna dva mjeseca Pan će organizovati brojne promocije na kojima će zainteresirani moći testirati svoje fudbalske sposobnosti, ali i osvojiti druge vrijedne nagrade.

Izvlačenje glavne nagrade planirano je za 01.06.2016., a pravo učešća imaju svi koji su do 31.05. slali kodove, do tada i traje nagradna igra.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button