LifestyleZanimljivosti i zabava

Pan otvori, UEFA EURO 2016™ osvoji: Danas nagrade idu Tuzlacima i Kakanjcima!
Sredina sedmice konzumentima Pan piva i onima koji učestvuju u velikoj nagradnoj igri “PAN OTVORI, UEFA EURO 2016™ OSVOJI” donijela je nova iznenađenja. Danas je izvučeno pet novih dobitnika Pan ruksaka i pet novih dobitnika replike oficijelne lopte.

Admir Kavazović iz Tešnja, Haris Tahto iz Tuzle, Arif Burović iz Tuzle, Edin Jogunčić iz Tuzle i Anes Huskić iz Novog Travnika dobitnici su ruksaka Pan UEFA EURO 2016™.

Edina Jogunčića iz Tuzle ruksak je obradovao jer u njemu će od sada nositi svoju operemu na sportske treninge, otkrio nam je i dodao:

“Ova nagradna igra je svakako lijepa priča, ali ja Pan pijem i mimo nje, i nastavit ću ga piti. Svakako bih se obradovao kartama za Evropsko. Zato nastavljam igrati dalje. Zabavno je.”

Replike oficijelne lopte UEFA EURO 2016™ osvojili su: Izet Imamović iz Kaknja, Zijad Merdanović iz Kaknja, Nedžad Neimarlija iz Kaknja, Vedran Mehić iz Tuzle i Ajdin Čeljo iz Sarajeva. Najviše nagrađenih danas je iz Tuzle i Kaknja, ali već sutra jedan od sretnih dobitnika možete biti i Vi!

Pronađite kod na unutrašnjoj strani čepa Pan piva, koji se nalazi na proizvodima Pan Lager povratnoj boci 0,5l i Pan Lager Mega pet 2l, i pošaljite SMS-om na broj 091 212 410 ili putem www.pan.ba.

Možete slati neograničen broj kodova sa istog broja te tako povećati šanse za osvajanje neke od sjajnih Pan nagrada, među kojima su dnevne nagrade ali i karte za utakmice Evropskog prvenstva!

Osvježite se uz Pan i okušajte svoju sreću! Šaljite kodove sa čepova PAN piva i osvojite jednu od 514 vrijednih nagrada!Možda će Vas zanimati i:

Back to top button