Zanimljivosti i zabava

Striper otkrio detalje razuzdanih djevojačkih večeri u Srbiji i što se kasnije skriva od muževa







MLADENKE u Srbiji u posljednje vrijeme sve češće angažiraju stripere kako bi podigle atmosferu na djevojačkim večerima i začinile posljednje dane prije ulaska u brak.

Stripere najčešće unajme prijateljice koje organiziraju djevojačke večeri kao iznenađenje za mladenku, piše Blic.

Možda će Vas zanimati i:

Jelena Zarić iz Novog Sada otkriva kako je to izgledalo na zabavi prije vjenčanja njene prijateljice.

“Buduća mladenka nije ništa znala. Malo smo pojačale glazbu, a nakon pola sata netko je pozvonio na vrata. Ona se zgrozila jer je ugledala policajca. Kad je ušao unutra rekao je da mora napisati prekršajnu prijavu, zatim smo pojačale glazbu, a on se počeo skidati. Mladenkin izraz lica nikad neću zaboraviti. Jedva se sastavila pa je počela vrištati”, kaže Jelena.

Beogradski striper Saša Brkić ispričao je kako takve zabave nerijetko završavaju skidanjem do gole kože, a fotografije s njih se čuvaju daleko od očiju budućih muževa.

“Jednom je prilikom glumio policajca zaduženog za pretres autobusa koji je išao iz Hrvatske prema Beogradu. Nedaleko od Šida sam zaustavio autobus i u policijskoj uniformi najavio da moram obaviti pretres zbog konzumiranja nedopuštenih sredstava. Kada sam došao do mladenke, počeo sam se skidati”, ispričao je dvadesetosmogodišnji Saša koji je inače student prava.

Također je otkrio kakve uniforme najviše oduševe mladu i njene prijateljice.

“Kada sam u uniformi policajca žene me žele uhititi, a u odjelu vatrogasca najčešće me pitaju gdje mi je crijevo. Žene uzbuđuju vatrogasne i policijske uniforme. Pretpostavljam da takvu vrstu muškaraca smatraju moćnima”, ispričao je Saša koji se ponekad pojavi i kao liječnik koji mladenku mora hitno pregledati.

Striperi otkrivaju da su im ovakvi nastupi odličan izvor prihoda jer sam nastup naplaćuju između sto i dvjesto eura, ali kad se zbroje i napojnice nerijetko zarade i do tisuću eura za noć.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button