Lifestyle

Ne, Dwayne Johnson više nije najseksepilniji muškarac na svijetu










Holivudski glumac Idris Elba ponio je titulu najseksepilnijeg muškarca za 2018. godinu i na taj način skinuo s trona svog prethodnika Dvejna Džonsona. Nagradu dodjeljuje magazin Pipl (The Peopple), a ranijih godina to su bili Dejvid Bekam, Adam Lavin…

“Kada sam čuo za ovu nagradu rekao sam: ‘Ma dajte. Stvarno?. Pogledao sam se u ogledalu, odmjerio sebe i rekao: Da, danas si zaista nekako seksi. Ali da budem iskren, to je zaista lijep osjećaj. Bilo je to lijepo iznenađenje. Prija mom egu, svakako“, rekao je glumac.

Nedavno je objavljeno da bi Idris Elba mogao da bude novi tajni agent 007, ali je ta vijest ubrzo i demantovana. Možemo da ga gledamo u “Luteru”, a nastavio je sa snimanjem nastavka filma “Osvetnici”. Takođe je režirao svoj prvi film “Yardi”, nastupao je kao di-džej i lansirao svoju liniju odjeće.

Glumac je rekao magazinu, prenosi Independent, da je odrastao u istočnom Londonu, kao jedino dijete i da su mu roditelji porijeklom iz Gane i Sijere Leonea. Ispričao je i da su mu roditelji bili veoma strogi dok je odrastao. Otkrio je i da su ga djeca u školi često zadirkivala, ali da ga je interesovao sport, te da je trenirao fudbal, košarku, kriket, hokej i ragbi.

“Bio sam veoma visok i mršav. I moje ime je bilo Idrisa Akuna Elba. Zbog toga su me tu i tamo zadirkivali. Ali, čim sam pustio brkove, postao sam veoma popularan u školi“, rekao je Elba.

Prethodni dobitnici ove nagrade bili su Dvejn Džonson, Dejvid Bekam, Kris Hemsvort, Adam Lavin, Čening Tejtum i Blejk Šelton.

B92


Možda će Vas zanimati i:

Back to top button