SvijetVijesti

(VIDEO) Skandal u američkom Senatu, isplivao eksplicitni snimak










Zaposlenik Senata, optužen za snimanje seksualnog odnosa u sali za saslušanje u Kongresu, suočava se s otkazom i prijeti tužbom.

Eksplicitni snimak, koji je objavljen u medijima, prikazuje dva muškarca u navodnom seksualnom odnosu u prostoriji za saslušanje 216, koja ima značajnu istoriju događaja.

Spekulira se da je jedan od muškaraca na snimku Eidan Mesi-Čeropski, pomoćnik senatora Bena Kardina iz Merilenda. Kancelarija senatora Kardina potvrdila je da Mesi-Čeropski više ne radi u američkom Senatu.

Policija u Kapitolu istražuje slučaj nakon što je upoznata s explicitnim snimkom. Sala u kojoj je snimljen sadržaj je poznata po brojnim historijskim događajima, uključujući saslušanja o napadima 11. septembra i svjedočenje bivšeg direktora FBI-a Jamesa Comeyja o Donaldu Trumpu 2017. godine.

Mesi-Čeropski je na društvenim mrežama napisao post u kojem nije direktno spomenuo video, ali je izrazio teškoće kroz koje prolazi te naveo da će istražiti svoje pravne opcije. Situacija izaziva kontroverze, a istraga će odlučiti o daljnjim koracima u vezi s ovim incidentom.

Video možete pogledati ovdje 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button