Zanimljivosti i zabava

Dok je novinar u prijenosu uživo izvještavao o krađama, papiga mu ukrala slušalicu










Papiga je u prijenosu uživo sletjela na rame Nicolasa Krumma, čileanskog novinara koji je raspravljao o porastu lokalnih pljački u Santiagu de Chileu.

Dok je on pričao u kameru i pokušavao ostati smiren u trenutku kada je iznenadni posjetitelj sjeo na njegovo rame, papiga mu je ukrala slušalicu.

Novinar je pokazivao ekipi na papigu koja mu je sjedila na ramenu, no ubrzo je životinja poletjela s njegovom slušalicom u kljunu. Kako bi vratila slušalicu, televizijska ekipa pokušavala je uhvatiti pticu, no bezuspješno. Naposljetku, slušalica je na kraju pronađena, a urnebesan događaj snimljen je kamerom i objavljen na TikToku.

@rtenews

A parrot stole a Chilean reporter's earphone as he reported live on a spike in robberies in Chile's capital #rtenews #parrot

♬ original sound – RTÉ News

Mnogi korisnici TikToka oduševljeni su videom. Mnogi su isticali ironiju da je papiga ukrala slušalicu baš u trenutku dok je novinar izvještavao o pljačkama.

“U Čileu ne možete vjerovati ni pticama”, “Pretpostavljam da znate osumnjičenika”, “Osumnjičeni je bio mali, zeleni i pernati”, “Novinar je izvještavao o pljačkama i kriminalu kada se ovo dogodilo”, “Osumnjičeni je uhvaćen kamerom”, neki su od komentara ispod snimke koja je u jednom danu skupila 1.2 milijuna pregleda.



Izvor
index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button