IstaknutoLifestyle

SAMOPOSLUŽNE PRAONICE ZA PSE: Briga za ljubimce po niskoj cijeni i uz malo truda (VIDEO)










Na temelju višegodišnjeg iskustva u izradi samoposlužnih autopraonica, tim inženjera i tehničara KOBID d.o.o., prateći potrebe i trendove na tržištu, razvio je proizvod samoposlužne praonice za pse.

Samoposlužna praonica za pse sadrži najnoviju tehniku, tehnologiju i dizajn prema zahtjevima korisnika i veterinarske ambulante. Predstavlja uređaj koji pomaže vlasniku psa da se kvalitetno brine o svom ljubimcu po niskoj cijeni i uz malo truda.

Uz sve to, dobivate 3 godine garancije na praonicu!

Možda će Vas zanimati i:

Praonica za pse je svojim dizajnom predviđena za vanjsku i unutarnju montažu.

U praonicu se mogu ugraditi LCD monitor, solarna priprema tople vode, uređaj za plaćanje karticama i daljinsko učitavanje. Na monitoru se mogu prikazivati upute za korištenje praonice ili reklamni video materijali.

Kompletan uređaj izrađen je od visokokvalitetnih materijala kao što su INOX AISI 304, vodootpornih tipkala, kompletne elektronike u sustavu zaštite IP67 i ostale vrhunske opreme.

Kada za pranje pasa opremljena su gumom protiv klizanja. Tuš opskrbljuje vodom zagrijanom na ugodnih 38°C, što predstavlja idealnu temperaturu za pranje pasa. Ugrađen je i fen za sušenje dlake psa, koji je izrađen specijalno za kućne ljubimce.

Više informacija klikom OVDJE.

U ponudi još možete pronaći samoposlužne autopraonice.

Kontaktirajte KOBID d.o.o. klikom OVDJE ili posjetite internet stranicu www.kobid.hr



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button