LifestyleU fokusu

DARUJ I SLAVI: Kameleon svoj 26. rođendan poklanja djeci – pridruži se akciji I TI!










RADIO KAMELEON 26. decembra slavi 26. rođendan. Vrijeme je praznika, a mi smo već prerasli sve poklone. Najveći poklon jeste da zajedno možemo pomoći nekim klincima i klincezama koji su naša budućnost.

Ovim putem pozivamo svu našu dobru raju, prijatelje, poslovne partnere, slušaoce/teljke da umjesto raznih poklona Radio Kameleonu, svoj “poklon” uplate na račun World Visiona i da zajedno obradujemo one kojima će to najviše značiti. 

Rođendanski poklon (ujedno donaciju za one kojima će to najviše značiti) možete uplatiti putem Kameleonove otvorene rođendanske kampanje na web stranici www.darujislavi.ba ili ukoliko se predloženo ne uklapa u Vaše želje, uplatite naš poklon na WORLD VISION BiH, transakcijski račun u Raiffeisen banci 1610000000000011, broj partije : 030001416-4, uz naznaku ‘Za Kameleonov rođendan’ . 

Svaki donator će primiti izvještaj sa svim relevantnim informacija koje će između ostalog sadržavati zahvalnicu od strane djeteta.  Iznos nije ograničen ni minimalno ni maximalno – nego taman onoliko koliko će i Vas učiniti sretnim.

Idemo još jednom pokazati da smo najbolja ekipa na svijetu.

Sve vas pozivamo na rođendanski party u sklopu Zimskog grada Tuzla 26.12.2018 od 20:00h uz koncert Crvene Jabuke 🙂 🙂 🙂 

Vaš KAMELEEEEEOONN 🙂

 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button