Lifestyle

Ukoliko planirate godišnji odmor izaberite LINER BUS i njihovu bogatu ponudu za ljeto : Šest dana za samo 190 KM










Dolazak juna 2018 jeste (in)direkna naznaka pravih ljetnih dana, godišnjih odmora, uživanja u sunčanim intervalima bez razmišljanja o poslu i obavezama.

Kako godišnji odmori takođe zahtijevaju dodatno planiranje, a samim time i dodatne napore, tako, uz puno razumijevanje, postoje i agencije koje za svoje klijente pripreme ama baš sve…

Liner Bus, tradicionalno, nastavlja sa svojom najpovoljnijom i veoma bogatom ponudom za ljeto 2018. Krenuvši sa ovogodišnjom ljetovanjima, izdvajamo jednu od prvih tura ka Neumu, koja je, uporedo sa tim što je izuzetno povoljna, ima i totalnu organizacionu pokrivenost, tako da oni koji se odluče na odlazak na ovu destinaciju ne moraju brinuti ni oko čega. Čak niti oko protokolnih detalja, kao što su pasoši i lične karte.

Liner Bus je ove godine pripremio puni aranžman, kojeg čini 6 dana i pet noćenja, a po cijeni stotinu devedeset konvertibilnih maraka. Ova simbolična cijena uključuje odlazak i povratak u luskuznim i modernim autobusima, ugodan privatni smještaj, boravišnu taksu i rezervaciju.

Dodatne informacije:

Smještaj se nalazi u neposrednoj blizini mora, ulica Mimoza. Prtljag se plaća 5 KM po koferu. Po dolasku u Neum, gosti koriste smještaj od 10,00 sati, a u odlasku napuštaju smještaj u 8,00 sati. Povratak iz Neuma u 13,00 sati. Djeca do 3 godine ne plaćaju smještaj ako spavaju s roditeljima (plaćaju samo troškove prevoza). Postoji mogućnost usluge samog prevoza sa smještajem u vlastitoj režiji. Putnici iz Brčkog plaćaju dodatnih 10 KM za prevoz.

Kontakti:

+387 61 100 163

+387 35 651 524

Mail: linerbus@yahoo.com

FB: Liner Bus Prevoz Putnika



Back to top button