BiHU fokusuZanimljivosti i zabava

ČUDESNA DJEVOJČICA: Desetogodišnjakinja iz Bosne predstavila svoju drugu kolekciju odjeće (VIDEO)










Nakon fantastičnih reakcija na prvu kolekciju odjeće, desetogodišnjakinja Anni Nur Demirovski je predstavila i drugu kolekciju. Ona nema previše slobodnog vremena jer glumi, pleše, trenira tenis, izrađuje svou kolekciju odjeće i priprema se za peti razred. Mnogo joj znači kada vidi na nekome komad odjeće koji je ona kreirala, tada joj je srce puno i zna da je uradila pravu stvar.

„Voljela bih da sve generacije nose moj potpis i veoma mi je drago kada vidim neko dijete, čovjeka ili neku ženu, da nosi moju haljinu, ceker ili nešto. Bude mi srce puno i znam da sam uradila pravu stvar.“ – kaže Anni Nur

Možda će Vas zanimati i:

Osim toga zanima je prošlost, tako da svoj odmor iskorsti i posjećivajući muzeje, a od nedavno je pokrenula i svoj kanal na YouTube pod imenom “Anni Nur Demirovski”. Anni Nur kaže da stiže sve uz pomoć dobre organizacije, a nove stvari koje je započela, nisu utjecale na to da zapostavi svoje prve ljubavi.

Ja volim i modu i sport i glumu, ali glumi i sportu se uvijek vraćam.”  – kaže desetogodišnjakinja

Jako voli i Bosnu i ne bi je tako lako napustila, a za deset godina se vidi kao kreatorku, glumicu, uspješnu djevojku, koja je završila školu, a do tada, ona polako korača ka svojim snovima. Kada bi morala izabrati jednu stvar od svih kojima se bavi, ni ona sama ne bi znala, jer sve što radi jednako voli, ipak, blagu prednost bi dala glumi.

Pogledajte i vi način na koji razmišlja ova čudesna desetogodišnjakinja, koja će vas zasigurno ostaviti bez teksta.

Ela Ždero / Kameleon

 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button