Lifestyle

Blizanke porijeklom iz Bosne zaludjele Nijemce: Kriju imena, vole “isklesane” muškarce










Zgodne dečke zapažamo svugdje, od Balkana do Njemačke, otkrile su atraktivne sestre Jakić u razgovoru za 24sata.hr, blizanke koje su zaludjele internet. Ove 22-godišnje influencerice žive blizu njemačkog Kölna, a prijeklom su iz okolice Odžaka u Bosni i Hercegovini. Svoja imena i dalje ne žele otkriti iz marketinških razloga pa kažu da ih zovemo “Blizanke”.

Njihov Instagram profil “jakictwins” prati gotovo 200.000 ljudi, a 300-tinjak objava na društvenoj mreži pokazuju kako sestre itekako vole pozirati u badiću te uskim trenirkama i majicama kojima naglašavaju dekolte i “pozadinu”. Na jednoj od fotografija pozirale su u WC-u, prekrivene jedino peškirom.

Muškarci ih opsjedaju, ali one nemaju vremena za ljubav. Ipak, otkrile su kakvi ih momci privlače.

– Volimo otvorene muškarce koji imaju smisao za humor, smatramo da karakter osobu čini ljepšom i simpatičnijom – poručile su.

Iako im je osobnost važnija od izgleda, bile su iskrene kad smo ih pitali mogu li se zamisliti s muškarcem koji ima “škembu”.

– Volimo dečke koji imaju atletsku građu – rekle su.

Blizanke su priznale kako obožavaju nogometaše, a i same su se okušale na terenu.

– Nogomet znamo igrati jer smo ga trenirale sedam godina, svi su nam uvijek govorili da smo jako talentovane, ljudi su jednostavno oduševljeni kad vide da i žene mogu biti dobre u sportu koji je uglavnom namijenjen muškarcima – pričaju djevojke.

Da su dobre u nogometu, pokazale su prije nekoliko mjeseci, kad je izašao video u kojem su uspješno žonglirale s francuskim veznjakom Vincentom Koziellom (23). Tad su atraktivne sestre privukle pažnju njemačke javnosti.

– Vincenta smo upoznale sasvim slučajno preko zajedničkog prijatelja i od tada smo jako dobre s njim. Poznajemo još nogometaša, ali Vincent nam je baš drag – otkrile su.

Inače, one nisu tipične influencerice, vode i uspješan biznis, ali i studiraju. Jedna sestra je starija od druge svega 13 minuta pa jedino tad nisu bile zajedno, a iako su živote provele u Njemačkoj, priznaju da njihovim venama teče balkanska krv. Na Jadranu redovno ljetuju.

– Baš nikad se ne svađamo. Nismo taj tip. Naravno, postoje drugi blizanci koji žele biti različiti i drugačiji jedni od drugog, ali to kod nas nije slučaj – rekle su.

Izvor: Fokus.ba



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button