Zanimljivosti i zabava

OVO SU NAJPOPULARNIJA MJESTA ZA SE*S










Istraživanja koja su provedena u Americi su imala za cilj da pokažu kakvu svijest o seksu imaju Amerikanci. Anonimne ankete su ispitale mnogobrojne parove i došle do različitih zaključaka. Nama je najinteresantnije bilo to, na kojim mjestima parovi vole voditi ljubav.

Kao što ste vjerojatno i pretpostavili, spavaća soba je najčešća lokacija i 78% ispitanika je reklo da im je tu najljepše, međutim, veliki broj ljudi je naveo druge lokacije kao najpoželjnija seks mjesta.

Ispitanici su rekli da je tuš kabina idealno mjesto za vođenje ljubavi i ovo je poslije spavaće sobe druga najpopularnija seks lokacija.

Treće mjesto zauzima pješčana plaža. Iako neki kažu da užitak može biti neugodan i nelagodan zbog sitnog pijeska, seks na plaži je vrlo popularan i veliki broj parova ga primjenjuje.

Javni toaleti su se također našli na ovoj listi. Parovi su pokazali interes za seksom na javnim mjestima.Oni kažu da ih to uzbuđuje i da na taj način daju posebnu notu svojoj vezi. Zbog toga su im javni toaleti tako uzbudljivi.

Zadnje sjedište automobila je također spomenuto i to više puta. Kao i što je Bebek otpjevao u pjesmi Bijelog Dugmeta, ispitanici su rekli da je seks u automobilu zaista magičan iako ponekad zna biti prilično neugodan i dovesti do ozljeda.

Dakle, ako ste prikovani samo za spavaću sobu, pokušajte nešto novo i drugačije. Na taj način ćete sigurno stvoriti novu vezu s vašom partnericom.

 

Izvor: informacije.ba



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button