Autoshow weekU fokusu

(FOTO) VLADA VELIKO INTERESOVANJE: Evo ko je prvi posjetitelj Auto Show Week-a i kakvi su mu utisci ..













Auto Show Week 2018. je počeo sa radom, u 15 sati nas čeka zvanično otvaranje najvećeg automobilskog događaja u Bosni i Hercegovini (sada i sa motociklima i biciklima). Deseti dan maja će tako za Tuzlu značiti pravi automoboliski vikend uz najbolje od najpopularnijih brendova na našim prostorima.

ASW18 je po programu rada počeo danas u 10 sati, a i mi smo “vrebali” našu prvu posjetiteljicu, međutim prvi je ipak bio predstavnik muškog roda, mladić koji baš igrom simbolike lovi svog budućeg limenog ljubimca a njegov favorit je predstavnik “evropske muskulature” – BMW.

Dario Divković, učenik je KŠC Sv. Franjo iz Tuzle je prvi posjetitelj Auto Show Weeka 2018. i ovo je njegov drugi doživljaj posjete mjestu na kojem se automobili okupljaju.

“Bio sam na prošlom Auto Show Weeku i ovo mi je već drugi put. Većinom volim vozila i potrudim se da dođem da ih pogledam što prije”, kaže Dario.

Mi smo saznali da Dario uskoro polaže i vozački ispit, pa smo slutili da je ovdje možda i zbog nekog specifičnog brenda.

“Rođendan mi je u oktobru, pa ću vjerovatno u novembru odmah krenuti sa polaganjem vozačkog ispita”.

Za kraj razgovora, Dario nam je i otkrio da će njegov budući automobili biti definitivno BMW. Tim povodom smo ga uslikali baš pored BMW štanda na ASW18.

Dario, sretno sa vozačkim ispitom i prvim BMW modelom.

Pogledajte neke od modela:



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button