VijestiZanimljivosti i zabava

Pas prožvakao blizu 5000 KM u gotovini, vlasnica u suzama: “Ko ga želi?”










Svi volimo svoje ljubimce, ali ponekad se znaju ponašati poput nestašne male djece i tako nas dovesti do ludila.

Tiktokerica @kimkruk objavila je viralni video nakon što ju je njezin pas labrador retriver ostavio u suzama. Pas nije mogao biti svjesan posljedica onoga što je učinio, no njegova vlasnica je posljedice itekako osjetila.

@kimkgds

When you leave your lab alone for two hours and she manages to get to the cash on top of the table and ate about 2 grand…. Who wants her LMAO #labradorretriever #rip

♬ original sound – Kim

 

Ona je, naime, svog ljubimca ostavila samog na dva sata, a pas se uspio dočepati hrpe novca koja se nalazila na stolu. Pojeo i rastrgao je više od 2000 dolara u novčanicama, a komadići sažvakanog novca bili su razbacani posvuda po dnevnoj sobi. Stoga, nije iznenađujuće da njezina vlasnica plače.

“Tko ga želi”? napisala je vlasnica u opisu snimke pregledane preko 22 miliona puta, a njezina objava privukla je brojne komentatore.

“Sakupite sve dijelove, odnesite ih u banku i objasnite situaciju. Trebali bi biti od pomoći”, “Taj pas je legenda”, “Znam da je frustrirajuće, ali vaš pas je neprocjenjiv i voli vas!” pisali su joj pratitelji.

U kasnijim objavama objasnila je da je razlog zašto je toliko novca bilo na stolu taj što njezin suprug radi na građevini. Cijeli je vikend radio te je zaradio 2700 dolara u gotovini. Nakon intervencije njihovog psa, ostalo je netaknuto oko 300 dolara. Uz savjete iz komentara, ona i suprug lijepe što god mogu i pokušavaju to zamijeniti u banci.

 



Izvor
index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button