LifestylePreporučujemoZanimljivosti i zabava

Provedite petak naveče u kućnoj varijanti










Niste uspjeli napraviti nikakve planove sa prijateljima za petak naveče, a i niste baš toliko raspoloženi za izlazak? Uvijek se možete lijepo zabaviti kada ostanete kod kuće i odmorite nakon naporne radne sedmice. Imate vikend pred sobom da ga isplanirate za izlazak, a do tada provedite petak se u kućnoj varijanti.

Mnogi su se umorili od toga da zaglave kasno u noć u prepunoj sobi ljudi koje ne poznaju. Briga o tome šta će se obući, gdje će se izaći, ko će sve biti. Začas vam neko može pokvariti raspoloženje.

Ostajanje kod kuće može biti ugodan i opuštajući doživljaj, pogotovo ako ste imali produktivnih pet dana u sedmici. Petak navečer je savršeno vrijeme da se nagradite nečim posebnim i da ga posvetite samo sebi. friday night

Organizirajte zabavu samo za sebe!

Nema pogrešnog trenutka prirediti zabavu samo za sebe. U pravilu radite sve ono što obično radite kada odete negdje na zabavu. Upalite svijeće, stavite muziku koja u vama budi najbolje raspoloženje, napravite sebi svoje najdraže jelo, otvorite piće i proslavite život!

Ukoliko niste raspoloženi da se zabavljate uz glasnu muziku, nego želite neku opuštajuću varijantu, zgrabite dekicu, zatim uzmite knjigu koju ste željeli pročitati i počnite je čitati. Ako ne knjiga onda pročitajte neki časopis. Izbjegavajte čitanje bilo čega što je povezano s poslom jer će vas to natjerati da razmišljate o svom poslu. Petak je, vrijeme je za opuštanje!

Još bolje, možda da pustite sebi neki filmski maraton, ili pogledati svoj najdraži serijal družiti se sa svojim omiljenim sitcom likovima.

Ako baš ne želite provesti petak navečer sami, pozovite sebi najdražu osobu i napravite pidžama party, nikad niko nije prestar za to. Naručite jumbo pizzu, ne brinite za višak kilorija, vjerovatno ste ih potrošili u toku sedmice, nego se opustite i uživajte u svakom zalogaju.

 



Back to top button