TuzlaU fokusu

SRETAN ROĐENDAN, DRAGA NAŠA TETA SANJA: Vi ste radost, osmijeh i neizmjerna inspiracija …


Svi ljudi na svijetu imaju listu onih koji ih inspirišu, onih koji su takve ljudske veličine da čeznemo biti približno kao oni ili svijetu odašiljati energiju koju oni odašilju.

Kada u jedno biće sklopite vedrinu, pregršt pameti, svakodnevni najširi osmijeh, neizmjernu ljubav za život i sve ljude, ideje, požrtvovanost, najjaču energiju, najdublje riječi … i još mnogo toga pozitivnog, na um će vam pasti ONA, jedna i jedina, Sanja Hajdukov.

Možda će Vas zanimati i:

Ona koja plijeni svojom pojavom, koja osvaja svojim osmijehom, koja unese radost gdje god se pojavi, koja je primjer kako se voli i ona od koje svakog momenta kojeg provedete u njenoj blizini – učite.

Naredale su se neke godine, prošle su decenije i pregazila je mnogo životnih koraka. Udahnula je život punim plućima, ostvarila se sve što je zamislila i ostala čvrsto na zemlji.

O njoj su pisali mnogi, uz njene ispisane riječi puštali suze, sjećali se nekih davnih vremena, čeznuli za srednjoškolskim danima, za ljubavima, za djetinjstvom, za svim što su ostavili iza sebe.

Ona danas slavi rođendan!

Mi joj želimo da još dugi niz godina kroz život gazi nasmijana, vedra, radosna, da širi svoju sreću, ljubav, da ne štedi svoje znanje, da ga prenosi na sve nas i da i dalje bude čvrsta inspiracija svim generacijama. 

Sretan rođendan, draga naša teta Sanja.

Neka vam svaki naredni dan donese razlog za slavlje i neka vas baš ništa ne poremeti na vašem životnom putu. Svakog dana ustanite i zagrlite život, razvucite najširi osmijeh i budite takvi kakvi ste sve ove godine .. jedna od najboljih životnih vodilja, inspiracija, uzor i vječiti smješko.

Vole vas vaši Kameleonci!Možda će Vas zanimati i:

Back to top button