Totalno pozitivna ličnost godine

Uprkos svim mjerama, ako pravilno vodite svoj biznis on može opstati


PROFIL KANDIDATA:

SANJA HAJDUKOV

KATEGORIJA: OBRAZOVANJE

MJESTO: TUZLA

Totalno pozitivna ličnost godine Radio Kameleona Vam predstavlja Sanju Hajdukov. Sanja je poduzetnica koja se bavi promocijom cjeloživotnog učenja u Erazmo Centru Tuzla. Također se bavi i pisanjem, a njeni tekstovi su objavljeni na brojnim bosanskohercegovačkim portalima, kao i na portalima susjednih zemalja. Za Sanju Hajdukov možete glasati OVDJE.

 Sanja Hajdukov za Radio Kameleon nam je rekla koje je njeno najveće postignuće u protekloj godini.

“Vezano za moje najveće postignuće u 2020. godini morala bih da nabrojim više njih. Ono što mi je najznačajnije jeste da su pojedini moji članci objavljeni u magazinu Blic Žena, također počeo je moje tekstove, svakog mjeseca po jedan, objavljivati magazin Gracija, jedan od značajnih magazina za žene u BiH. Ono što je, osim toga, moje lično najveće postignuće jeste što sam kao preduzetnica shvatila da uprkos svim mjerama, ako pravilno vodite svoj biznis on može da zapravo radi i da ne može lako da ga uzdrma neka kriza pa nek se ona zove i svjetska kriza.”

Sanja Hajdukov je kandidatkinja za Totalno pozitivnu ličnost godine za kategoriju Obrazovanje.

Za Sanju Hajdukov možete glasati OVDJE.

Više o Sanji Hajdukov možete pročitati dalje u tekstu. 

Poduzetnica je koja se bavi promocijom cjeloživotnog učenja u Erazmo Centru u Tuzli. Također se bavi i pisanjem. Njeni tekstovi su objavljivani na brojnim bosanskohercegovačkim portalima kao i na portalima susjednih zemalja. Postojanje centara kao što je Erazmo omogućava svima koji žele steći neke od pomenutih kompetencija u kraćem vremenskom periodu, da takva esencijalna znanja steknu od vrhunskih stručnjaka iz prakse, koji su se dokazali svojim radom, te da nakon kraće koncipiranih edukativnih ciklusa vrlo brzo ovladaju određenom vještinom i počnu je koristiti odmah.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button