LifestyleSport

“Pan 3 na 3 – Street Basketball turnir” i ove godine u Tuzli: Prijavi se i osvoji 3.000 KM!




Voliš košarku?! Igraš dobro, još bolje zakucavaš? Imaš provjeren tim uz sebe koji voli izazove, a nagrada od 3.000 KM zvuči ti vrlo primamljivo? Ako su tvoji odgovori potvrdni, obavezno budi sudionikom drugog po redu najvećeg bh. takmičenja u uličnoj košarci “Pan 3 na 3” koji će se održati 6. i 7. augusta u Tuzli.

I ove godine kompanija Carlsberg BH, sa svojim dobro poznatim brendom Pan, u saradnji sa OKK Sloboda organizuje “Pan 3 na 3 – Street Basketball turnir”, koji će se odigrati na terenu TTC Telex u Tuzli prvog vikenda u mjesecu augustu.

Ekipe igraju na jedan koš po sistemu 3 na 3 i pobjednički tim osvaja novčanu nagrada od čak 3.000 KM! Nagrada za drugo mjesto je 1.000 KM, a za najboljeg tricaša i najbolje zakucavanje planirana je novčana nagrada od 300 KM.

Osim želje za igrom, nagradama i dobrom zabavom, bitno je da si punoljetan i da ispuniš prijavnicu i već imaš sve što je potrebno za učešće na ovom sjajnom takmičenju! Popunjavanjem prijavnice u prostorijama OKK Sloboda ili na Facebook stranici Pan BiH, prijavi svoj tim najkasnije do 01.08.2016. godine.

Finale turnira odigrat će se u nedjelju, 07.08. sa početkom u 20:30 sati, kada će se znati ko osvaja prvu, najvrijedniju novčanu nagradu. Pored turnirskog dijela, tokom oba dana vikenda pred učesnike postavit će se niz drugih, atraktivnih košarkaških izazova. Bit će održano i takmičenje u šutiranju trojki, takmičenje u zakucavanju, pogodi za Slobodu, 1-2-3 Pan takmičenje u šutiranju na koš, ali i takmičenje u repanju na sjajan navijački tekst.

Planirane su i brojne druge interesantne igre, a za gledaoce turnira i navijače, Pan je pripremio nagrade iznenađenja i odličnu zabavu uz muzički program za koji su zaduženi Frenkie i FMJam Crew.

Pogledajte kako je izgledao prvi “Pan 3 na 3 – Street Basketball turnir” i vjerujemo da ćete pronaći dovoljno inspiracija da prijavite svoju ekipu i Tuzlu posjetite i ovaj put, 6. i 7. augusta.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button