Super vodič - Gdje izaćiTuzla

NOVO-STARO MJESTO #autor: Navikli ste na relaksirajući ambijent i odličnu hranu, od sad i kućna dostavaResto Bar pod nazivom “Hashtag #autor” je smješten u samom centruTuzle, na mjestu gdje je davne 1995. godine sa radom počela nekadašnja Caffe pizzeria Autor. Danas je #autor kombinacija modernog i stilizovanog ambijenta u kojem preovladava naglašenost drvenih ukrasnih površina, dodataka toplih boja i ugodne količine dnevne svijetlosti stvarajući osjećaj harmonije, opuštenosti i zadovoljstva boravka.

Prostrana bašta sa dosta zelenila u neposrednoj blizini Gradskog parka i Panonskih jezera, nudi oazu mira i tišine. Idealna prilika da pobjegnete od gradske buke, dogovorite poslovni sastanak ili jednostavno sa kolegama, prijateljima i porodicom uživate u opuštajućim trenucima.

Najbolji pizza majstori u gradu su u #autoru, kako bi za goste pripremili jedinstvene i savršene pizze, tabaskina i sendwitche u pizza tjestu. Za ljubitelje laganije hrane tu su salate, razne vrste piletine ili pak paste, savršen izbor uz novu ponudu jela pažljivo odabranih i spremljenih za Vas.

Od srijede 09.01. uživajte u bogatijoj ponudi  #autor-a uživajte u toplini svog doma narudžbom kućne dostave na broj telefona +387 61 133 188.

Posjetite najpoznatije mjesto u gradu…Možda će Vas zanimati i:

Back to top button