Zanimljivosti i zabava

Leonadro Dikaprio spašen u posljednjem trenutku
Edvard Norton ( Edward,  50) iLeonardo  Dikaprio (DiCaprio, 45) godinama su dobri prijatelji, a prije desetak dana zajedno su i snimali Leonardov dokumentarni film o klimatskim promjenama, oko kojih je oskarovac već dugo veoma angažiran.

Norton je u nedavnom intervjuu ispričao kako su Leova ljubav prema prirodi i želja za istraživanjem umalo bile fatalne.

– Bili smo na Galapagosu i ronili s okeanografkinjom. Znali smo da je Leonardo lud za životinjama i da ima tu neku dječiju strast u sebi. U tom je trenutku ispod nas prošlo jato morskih golubova, a ja sam vidio kakav mu se izraz pojavio na licu. Krenuo je za ribama, a ja odmah za njim jer sam znao da će ostati bez kisika, a to se ubrzo i dogodilo – objasnio je.

Norton je kao dugogodišnji, iskusni ronilac svojom procjenom spasio Dikapriju živu glavu i povukao ga prema površini, a čini se da Leo upada u situacije u kojima mu je život ugrožen češće negoli je to preporučljivo.

Dikaprio je otkrio kako je već tri puta gotovo poginuo. Jednom je prilikom njegov avion morao prisilno sletjeti jer mu je eksplodiralo krilo, našao se oči u oči s morskim psom, a treći put je imao problema s padobranom prilikom iskakanja iz aviona.

Izvor:Avaz.baMožda će Vas zanimati i:

Back to top button