BiHTuzlanski kanton

Gradačac: Klanjana dženaza ocu i sinu Onder, ubijenim u nezapamćenom zločinu

Dženaza ocu i sinu Đengizu i Denisu Onderu, koje je u petak je ubio Nermin Sulejmanović, klanjana je danas ispred Požaričke džamije u Gradačcu, a ukop će biti obavljen na mezarju-haremu Šehitluci.

U naselju Požarike okupio se veći broj mještana, koji su došli da isprate dvije žrtve masakra koji se dogodio u petak. Među okupljenima vladali su tuga i muk, dok se ispod glasa još uvijek prepričavaju detalji tragedije.

Možda će Vas zanimati i:
Foto: Radio Gračanica
Foto: Radio Gračanica

Podsjećamo, monstrum Nermin Sulejmanović, prije oca i sina Onder, u petak je brutalno pretukao a zatim i ubio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović. Ubistvo žene snimao je i uživo prikazao na društvenoj mreži Instagram. Denis Onder ranjen je u centru Gradačca, odakle je prevezen na Univerzitetki klinički centar Tuzla gdje je preminuo.

Njegov otac ubijen je u porodičnoj kući, dok je njihova supruga i majka Harisa Onder, teško ranjena i nalazi se na liječenju u UKC-u Tuzla. Nizama Hećimović ukopana je jučer na mezarju kod džamije u Mionici, prigradskom naselju Gradačca. Dženazi i ukopu prisustvovao je veliki broj članova porodice, mještana i građana iz cijele Bosne i Hercegovine, piše Faktor

Izvor
tuzlainfo.ba

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button