SportU fokusu

Elmir Grabčanović za Kameleon: Probat ćemo nešto improvizovatiNakon što prošle godine nije odigrana završnica Kupa BiH za rukometašice, ove 2018. domaćinstvo su dobile Grude, gdje će se u petak i subotu četiri ekipe boriti za naslov u ovom takmičenju.

Osim domaćina i aktuelnih prvakinja te braniteljica naslova u Kupu BiH, ekipe HŽRK Grude, na završnom turniru učestvuju još timovi Mire iz Prijedora, Izviđača iz Ljubuškog te Jedinstva iz Tuzle.

Možda će Vas zanimati i:

“Danas u 14.30 sati iz Tuzle krećemo put Mostara gdje ćemo prenoćiti. Žrijeb je u petak u 15.30 sati. Malo je vremena za rad na taktici i tehnici od žrijeba do prve polufinalne utakmice, ali ćemo probati nešto improvizovati”, istakao je u razgovoru za Kameleon Elmir Grabčanović, trener OŽRK Jedinstvo.

“Nemamo većih povreda, jedino se Sara Nikolovska žali na bol u koljenu. Danas će odmarati i nadam se da će bit spremna za polufinalnu utakmicu”, dodao je Grabčanović.

Polufinalni susreti koje će prenosity City TV na rasporedu su u petak, 18. maja sa početkom u 18 i 20 sati, dok će finale biti odigrano u subotu, 19. maja sa početkom u 17 sati uz direktan TV prijenos na BHRT.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button