BiH

Dragan Marinković Maca bez dlake na jeziku: P**** vam materina svima!
Povodom svih krvavih događanja vezanih za terorističke napade u Briselu, na svom FB profilu oglasio se bh. glumac i voditelj Dragan Marinković Maca.

Ja nisam ni Brisel, ni Pariz, ni Ankara, ni Beograd, ni Sarajevo, a ni Bagdad!!! JA SAM KOSMOPOLITA!!!!!

Žao mi ljudi, žao mi mene, što sam, kao i oni, kolateralna šteta vječno gladnih (vječno im jebem mater), što nafte, što moći, što danas sutra vode… Nije lako, dragi zemljaci Evropljani, kad teku potoci krvi asfaltom, ni u 20-tom, a kamoli u 21 vijeku? Tuga.

Još je tužnije što postoje drugačiji aršini spram žrtava, jer kad se dese ovakve stvari na području Zapadne Evrope, onda smo preplavljeni patetičnim komentarima i izjavama, a diljem ostatka Svijeta je puka informacija bez trunke emocije i sapatništva.

Jebem svim teroristima, bolesnicima, fašistima, “mudonjama”, što sa pristojne razdaljine siju bombe, tomahavke i ostale visokosofisticirane tehološke zajebancije po raji, mater, rod, porod, porijeklo i još štošta kad se sjetim.

Pa ‘šmekeri’, pička li Vam materina svima, ubijajte se medjusobno, pustite nas da živimo svoje normalne Živote, da cirkamo, jebuckamo se, volimo, plešemo, smišljamo viceve i uživamo u Prirodi sa svojim najmilijima.

Neka vam Bog sudi, vazda vam jebem mozak bolesni!!!!!

Duše nemate!!!!!Možda će Vas zanimati i:

Back to top button