Arhiva

Brat ubijene Amre: Dok god budem imao daha borit ću se. Ili ću se izboriti ili umrijeti..Nedžad Kahrimanović, brat ubijene Amre rekao je kako ovo nije borba od minute, nego duga i teška borba sa koruptivnim sistemom.

“Skupštinom TK, Vladom TK, MUP-om TK i politilčkom nedonoščadi. Ovo je borba samo nas dvojice, niko ne stoji iza toga. Finansijski, duhovno i svakako stojimo iza toga. Ne postoji nikakva politička borba već borba za satisfakciju života moje sestre koja je ubijena rukom države, MUP-a, zločinca, rukom ministra MUP-a TK koji nemaju nikakvo dostojanstvo, direktora policije…”, rekao je Nedžad.

Kazao je kako kod poslanika koji su glasali protiv smjene nadležnih nemaju ljudskosti u sebi već samo bahatost i borbu za fotelje.

Možda će Vas zanimati i:

“Borba ne prestaje. Nema predaje. Balašević je rekao ‘krivi smo mi, što smo ih slušali’. To je maširenija s kojom mi građani se moramo izboriti. Ili ću se izboriti ili ću umrijeti. Ovo nije borba od minute ni sata. Dok god budem imao daha borit ću se da ode ministar TK, direktor policije i svi u lancu. Naša borba počinje za nezaborav Amre”, rekao je Nedžad Kahrimanović.

Radiokameleon.ba /N1

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button