Politika

Hajrudin Trle: Vrijeme je da se u Tuzli počnu vrednovati naši uspjesi




Naš najtrofejniji biciklista svih vremena, Hajrudin Trle na svom Facebook profilu pozvao je sve sportiste, sve roditelje djece koja su u sportu da izađu na izbore, glasaju za promjene i u koncu pomognu sami sebi jer dosadašnja vlast nije imala razumijevanja za druge grane sporta i sportiste koji doprinose boljem glasu Grada.

Status Trleta prenosimo u cijelosti:

Poštovani sportski radnici, roditelji i sportisti,
Kao što vas većina i zna, u sportu sam punih 46 godina, a po mom mišljenju nikada nije bilo gore stanje u sportu u našem gradu nego što je sada! Zbog toga vas sve molim ako mislite dobro svojim sportistima, a vi roditelji svojoj djeci koja se bave sportom da svi glasamo za gospodina Zlatka Berbića kao Nezavisnog kandidata koji je dokazani veliki sportski radnik i veliki ljubitelj djece i sporta.

Ako bi mi koji smo ugroženi u većini sportskih grana izašli i glasali za promjene, siguran sam da bi bilo dosta bolje našoj djeci, našim sportašima pa i nama zasluženim sportskim radnicima! Ja sam na moju radost proglašen 2014. godine najtrofejnijim biciklistom svih vremena u BiH, a to priznanje sam dobio u Sarajevu i tvrdim da većina sadašnjih ljudi koji upravljaju ovim našim gradom za to i ne znaju, a kamo li da je neko našao za shodno da me nazove ili čestita na tom, po meni velikom priznanju, koje ne pripada samo meni već pripada i mom klubu i mom gradu koji je nekada znao da cijeni i vrednuje uspjehe nas Tuzlaka. Sada osim pojedinih privilegovanih nas nema ni pod razno niti na jednom prijemu ili na nekom značajnijem datumu koji se obilježava u našoj Tuzli.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button