Sport

JUVENTUS U ŠOKU: Mandžukić neće igrati finale?










MARIO MANDŽUKIĆ, jedan od dva junaka Juventusove pobjede nad Monacom (2:1) u uzvratu polufinala Lige prvaka, mogao bi prerasti u tragičara.

Razlog je udaranje suparnika laktom u vrat, a talijanskim medijima već se proširila snimka na kojoj se vidi kako Mandžukić, nakon što je s Alexom Sandrom u sendvič uhvatio Monacovog bočnog Fabinha, protivnika namjerno udara laktom, nakon čega ovaj pada držeći se za lice, iako ga je Mandžo udario nešto niže.

Mandžukić je za ovu grubost prošao nekažnjeno. Sudac Kuipers nije mu dao niti žuti karton, iako ne bi pogriješio niti da mu je dao crveni.

Navijači Juventusa pravdaju Mandžukića da je njegov potez bio odgovor na također nekažnjeno grubo gaženje Glika po Higuainu, nakon kojeg su igrači Juventusa od protivnika tražili da izbace loptu iz igre, a što ovi nisu htjeli napraviti. Mandžukić je zato skršio suparnika kako bi se zaustavila igra i Higuainu ukazala pomoć.

https://youtu.be/hwaZ-GBcFHU

Ali, sada mu zboig toga prijeti kazna nakon naknadnog pregledavanja snimke. Nema dvojbe da Glika čeka dulja prisilna pauza, ali u Juventusu sada strepe od vijesti iz UEFA-e nakon pregleda snimke s Mandžukićevim udaranjem suparnika laktom.

Ako bi Mandžukić bio naknadno kažnjen i zbog toga propustio finale LP u Cardiffu 3. lipnja, to bi predstavljalo novi veliki udarac Juventusu, jer Allegri je već izgubio Samija Khediru zbog ozljede mišića, pa bi u utakmicu sezone, a mnogim igračima i karijera, morao bez dva važna prvotimca.

Izvor: index.hr



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button