Lifestyle

Ništa ne laska ženskoj figuri poput ovih komada graderobe, prikriva nedostatke










I ove sezone police trgovina krasi pregršt komada s čarobnim naborima dizajniranim na način da laskaju različitim tipovima ženske figure

Od tada odjeću s ovim laskavim efektom viđamo gotovo svake sezone, u formi zavodljivih topića i suknji pa sve do haljina.

Možda će Vas zanimati i:

Victoria Beckham

Upravo njih proteklih sezona najviše je uspio popularizirati francuski dizajner Simone Portre Jacquemus, a daljnji napredak ovog trenda može se zahvaliti talentiranoj albanskoj dizajnerici Nensi Dojaki, čiji su bodiji, topići i haljine postali predmetom žudnje modnih ovisnica i pritom zaradili pregršt high street verzija.

Pri kupnji komada u znaku nabora, postoji nekoliko pravila na koja je potrebno obratiti pozornost u misiji pronalaska idealnog.

tportal

Modeli haljina s bočnim naborima idealni su za žene s figurom jabuke jer su u stanju učiniti je vizualno vitkijom i laskavo uokviriti područje struka.

S naborima na području dekoltea, ovisno o dizajnu, topići ili haljine mogu stvoriti potreban osjećaj volumena i uravnotežiti proporcije tijela. S druge strane, haljine s naborima na boku savršeno će naglasiti figuru pješčanog sata, dok verzije haljina s naborima po sredini djeluju univerzalno laskajuće.

tportal

 

tportal

Radiokameleon.ba/tportal.hr



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button