Zanimljivosti i zabava

Život posade Virgin America “iza scene”: Otečene noge, heklanje i popravljanje šminke







Fotografije objavljuje na Facebooku i Instagramu sa hashtagom #TheSecretLifeOfVirgins. Na njima se vidi kako ovaj posao nije ni malo lagan, te na koji način provode vrijeme kada su satim u zraku.

Choma se pridružila ovoj kompaniji nakon što je završila umjetnički fakultet. Iskoristila je ograničene prostore i prigušena svjetla kako bi uhvatila trenutke koje javnost ne vidi.

Serija fotografija je postala toliko uspješna da je Choma dobila ponudu da fotografiše američki bob i skeleton tim na Zimskim olimpijskim igrama 2018. Njena majka, koja je također stjuardesa, ističe kako je Molly ljubav prema fotografisanju naslijedila od nje.

“Fotoaparat je uvijek bio u kući. Moja majka nije bila fotograf, ali je uvijek koristila fotoaparat. Vremenom me je upisala na kurs fotografije”, kazala je Choma.

Molly nije planirala ostati u Virgin Americi i uvijek se nadala kako će razviti umjetničku karijeru. Međutim, tu je već osam godina, a satisfakcija joj je fotografisanje kolega. Ovo je dovelo i do titule službenog fotografa Virgin Americe. Provela je dvije godine fotografišući njihove kolege u uredima, a onda se ponovo vratila “na nebo”.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button