Crna hronika

Zastupnica Živog zida pronađena mrtva u svom stanu
Gradska vijećnica Živog zida Mirjana Jukić pronađena je jučer mrtva u svojem stanu, piše Novi list.

Okolnosti smrti još se utvrđuju i ne može se sa sigurnošću reći šta se tačno dogodilo.

Mirjana Jukić rođena je 20. aprila 1970. godine, a u Gradsko vijeće ušla je prije dvije i pol godine kad je Živi zid na lokalnim izborima bio u koaliciji s Akcijom mladih.

Kao gradska vijećnica nije se previše eksponirala, ali upućeni kažu da je bila jako angažirana kad je riječ o socijalnim pitanjima.

Krajem decembra prošle godine podržala je budžet Vojka Obersnela, što je izazvalo velike napade prema njoj od kolega iz Živog zida. Tada se razišla s kolegama, ali na stranicama Grada Rijeke još uvijek stoji da je pripadnica Živog zida, prenosi Index.hr.

„O ovom tragičnom događaju nama je javila njezina susjeda koja je rekla da ju je vidjela kroz prozor da leži na podu u svom stanu. Nakon toga je pozvana policija koja je provalila u stan i utvrdila da je naša kolegica preminula. Detalje ne znamo, ali smo šokirani ovom tragedijom. Zbog solidarnosti s obitelji i prijateljima preminule odgađamo sva javna istupanja za ovaj tjedan radi žalosti mnogih članova i priprema oko pogreba“, naveli su iz Živog zida.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button