Sport

VIDEO//Ana Ivanović prvo zaintrigirala fanove, pa danas objavila važnu odluku!


Ana Ivanović podigla je veliku prašinu jučer objavom da će večeras saopštiti važnu odluku navijačima, a to je i učinila – povukla se iz profesionalnog igranja tenisa.

Ivanovićeva je navela da će objelodaniti “nešto važno na Facebooku”, što je pokrenulo glasine o tome da li će završiti karijeru, saopštiti da je trudna ili nešto treće, ali je ona ostala do kraja zagonetna.

Možda će Vas zanimati i:

“Odlučila sam da se povučem iz profesionalnog tenisa, teška je odluka, ali ima dosta razloga da budem zadovoljna. Tenis igram od pete godine, tad sam vidjela Moniku Seleš na televiziji. Roditelji su mi pružali podršku, a bila sam i prva na svijetu”, poručila je Ivanović u video poruci na Facebooku.

U ovoj godini Ana je ostvarila samo 15 pobjeda, udala se za njemačkog fudbalera Bastiana Schweinsteigera, sve češće povrede su utjecale na tok njene karijere, u kojoj je najblistaviji momenat osvajanje Roland Garrosa 2008. godine. Od tada, karijera je imala uspone i padove, ali nikada nije pokazala sav potencijal u skladu sa talentom koji je posjedovala.

Posted by Ana Ivanovic on 28. Decembar 2016Možda će Vas zanimati i:

Back to top button