Zanimljivosti i zabava

Video- BIVŠA BONDOVA DJEVOJKA NA PROSJAČKOM ŠTAPU: Slavna Lana Wood živi u neimaštini, jedva sastavlja kraj s krajem


Mada je nekad bila dio holivudskog carstva i ljubovala s nekima od vodećih muškaraca svog vremena, kao što su Connery, Alain Delon te Warren Beatty, život je nije mazio.

Naime, danas 71-godišnjakinja, živi u maloj motelskoj sobi s ostalih pet članova porodice – kćerkom Evan, zetom i troje unučadi. Prošli mjesec je protjerana iz kuće u kojoj je živjela jer nije imala novaca za plaćanje stanarine.

– Najteže je djeci. Osjećaju se kao da nemaju privatnosti. Moram nekako ostati mirna i ne ubiti se, no ne znam koliko ćemo još moći izdržati sve ovo – kaže nekada slavna glumica.

Poslije ispijenih boca šampanjaca i crvenih tepiha, Wood je danas prisiljena živjeti na brzoj hrani i dobroj volji svojih bližnjih. Pomoć je zatražila čak i putem Facebooka te stranice GoFundMe.

No njen život zauvijek je obavijen tugom nakon što je njena sestra Natalie, također slavna holivudska glumica, pronađena mrtva 1981. godine na obali ostrva Santa Catalina večer nakon što je tulumarila na jahti sa suprugom Robertom Wagnerom i glumcem Christopherom Walkenom. Njena smrt i dan danas interesira javnost.

– Ja sam uvijek bila samo glumica, Natalie je bila zvijezda – zna reći Lana.

Osim u filmu ‘Dijamanti su vječni’, Wood je glumila i u filmovima ‘The Fugitive’, ‘Bonanza’, ‘Mission Impossible’ i ‘Starsky and Hutch’.

Izvor i foto: slobodna-bosna.baMožda će Vas zanimati i:

Back to top button