Gdje izaćiKultura

U Lukavac stiže urnebesna komedija „Ko je lud?“ koja puni dvorane širom regiona
Na kamernoj sceni Cabaret cluba Centra za kulturu Lukavac u subotu, 24. februara u 20:00 sati očekuje nas komedija „Ko je lud?“ koja se na nevjerovatno duhovit način, kroz niz komičnih situacija,poigrava sa našom svakodnevnicom.

Predstava je posebno interesantna jer je humor prilagođen svim uzrastima, te u urnebesnim gegovima mogu uživati svi, od djece do najstarije publike.

Radnja predstave prati čovjeka koji dolazi kod psihologa i traži uvjerenje da je normalan abirokracija ga zdušno onemogućava u tome.”Ganjajući papire” on poludi. Način na koji psiholog ispituje pacijentapokušavajući da utvrdi dali je „normalan“ dovodi do toga da se publika pita ko je lud i ko zapravo kome treba dati uvjerenje.

Likove utjelovljuju odlični Adem Smailhodžić i Zlatan Školjić, koje smo gledali u jednom od najgledanijih bh. filmova „Amanet.“ Režiju potpisuje Mirza Begović a dramatizaciju i adaptaciju Nedžma Čizmo.

Ulaznice po cijeni od 10 KM u prodaji su u Službi za administraciju i marketing svakog radnog dana od 07:00 do 15:30 sati, a vikendom u Biletarnici Centra za kulturu Lukavac.

Zbog kapaciteta Cabaret cluba broj mjesta je ograničen, stoga požurite po svoje ulaznice i uživajte u noći smijeha u Centru za kulturu Lukavac.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button