Sport

Šuker izbacio Dragu Ćosića i novinare HRT-a iz hotela usred Turske
Davor Šuker i njegova svita u HNS-u imaju problem s novinarima. Poznato je to odavno, a da je tako najslikovitije pokazuje zabrana pristupa reprezentaciji novinarima Indexa, čiji je jedini grijeh da pišu i ono što se Šukeru i kompaniji često ne sviđa. No, nije samo Index predsjedniku HNS-a problematičan.

Sad je Šuker pokazao mišiće i novinarima te reporterima HTV-a i to usred Turske. Naime, petoricu novinara nacionalne televizije, među kojima su bili TV komentator Drago Ćosić i radijski reporteri Marko Šivak i Davor Lulić, HNS je izbacio iz hotela s obrazloženjem da su u njemu smješteni i reprezentativci te da im pojava novinara može remetiti prijeko potrebni mir.

Novinare je po dolasku na recepciju hotela Hilton, gdje su imali rezerviran smještaj, dočekala informacija kako ne mogu odsjesti u tom hotelu, da su tu već smješteni hrvatski reprezentativci te da moraju pronaći novi smještaj.

”Dočekali su nas neki ljudi, ne znam tko su oni bili, i kazali su nam da moramo promijeniti hotel jer su u tu smješteni reprezentativci. Taj hotel smo mi bookirali i platili smještaj prije deset dana i zaista nismo mogli znati da će u njemu biti smještena reprezentacija. Srećom, uspjeli smo nekako pronaći smještaj u drugom hotelu. Ne bih želio od toga sad raditi problem, ali žalosno je što su nas izbacili nakon što smo se vozili 12 sati da bismo stigli u Eskisehir. Totalno glupa i nepotrebna situacija”, rekao nam je jedan od protjeranih novinara, Marko Šivak, kojega smo uspjeli dobiti na telefon.

 

Izvor: index.hrMožda će Vas zanimati i:

Provjerite također
Close
Back to top button