Gdje izaćiKultura

Stand-up komedija “Na licu mjesta” Omera Hodžića 27. juna u Cabaret clubu Centra za kulturu LukavacNešto potpuno drugačije priprema se na sceni Cabaret Cluba i to u četvrtak, 27. juna, a riječ je o ozbiljnoj improvizaciji kroz dosad neviđen koncept na našim prostorima – Stand-up komediji koja nastaje u trenutku izvedbe.

U Lukavac dolazi mostarski komičar Omer Hodžić i za publiku, po njenim inputima, kreira jedinstveni show. „Na licu mjesta“, koji od prošle godine nasmijava cijeli region. Ono što ovu komediju čini dodatno zanimljivom i nesvakidašnjom jeste i to što predstavu ocjenjuje upravo publika, jer je cijena karte lična procjena kvalitete Omerovog improviziranja i to nakon realizovanog nastupa.

Iza Hodžića su stotine Stand Up performansa širom BiH i regiona, a za njegove komičarske egzibicije redovno se traži karta više.

Možda će Vas zanimati i:

Kako bi osigurali ulazak na predstavu, karte za show „Na licu mjesta“ možete besplatno preuzeti od ponedjeljka, 17. juna u Biletarnici Centra, svakoga dana u periodu od 07 do 19 sati.

Inače, autor o sebi i projektu „Na licu mjesta“ kaže:

“Svaki razgovor sa prijateljem, mamom, mačkom, ima za mene jedinstven cilj – izazvati smijeh. Takvo jedno stanje mentalne urušenosti dovodi do toga da uvijek imam neku repliku odmah – NA LICU MJESTA. Tako je nastao ovaj, potpuno prirodni, za mene lično, a za sam žanr Stand Up komedije, neprirodni i gotovo do sada nepoznat koncept.”

Stoga budite dio jedinstvenog događaja u Cabaret Clubu Centra za kulturu Lukavac, zbog ograničenog broja mjesta na vrijeme prteuzmite svoje ulaznice, te na kraju eventa dajte jasnu ocjenu kvaliteta ponuđenog programa.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button