Lifestyle

Seksualne fantazije koje imaju žene – koja je vaša?
Nestašni student, zaglavljeni u liftu, stranac u noći… Ako nemate nikakvu ideju, možda vam pomognu ove…

I dok je popularna trilogija ’50 nijansi sive’ popularizovala BDSM (skraćenica za ropstvo/disciplina dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam), zabava s vrućim igricama ne mora stati na tome.

Bilo da ste tip  ‘veži me za krevet’ ili perverznija verzija princeze, seksualne fantazije mogu vam pomoći da otkrijete svoju drugu, malo divlju stranu. I sve je to normalno i zdravo te itekako može osvježiti vaš seksualni život.

Ako nemate nikakvu ideju, možda vam pomognu ove. Na jednom internet portalu, nekoliko žena je otvorilo dušu te su opisale svoje najvruće seksualne fantazije.

KO JE OPET BIO ZLOČEST?

Dečko i ja se volimo igrati uloga. Najčešće su to profesorica/student. Uvijek imam naočale, bijelu košulju, laganu punđu i volim biti dominantna Naravno, kad on uvijek kasni na sat…

SEKSUALNI ROB

Prije spavanja volim maštati o snažnom muškarcu, onome koji me može odnijeti do kreveta, bez da se oznoji i uspuše. On je moj seksualni rob. Užasno je zgodan, ne priča puno i ispunjava svaku moju želju. Tu je samo da me dovede do orgazma.

KO JE TU GLAVNI?

Sama sam kod kuće. Ležim na kauču u seksi rublju kad odjednom čujem neke zvukove koji dolaze iz spavaće sobe. Ustajem, kad osjetim dah na svome vratu. On me baca na krevet, koljenom mi razdvaja noge, vuče me za kosu, ljubi mi vrat. On je dominantan, ali na kraju i ja dobijem svoju porciju kolača.

ZAGLAVLJENI U LIFTU

Često maštam o nepoznatim frajerima. Nekome iz lifta, tramvaja, kafića…Maštam kako se zaglavljujemo u liftu, on mi skida gaćice, ja ih bacam preko kamere i na brzinu se poseksamo. Sve završi najboljim orgazmom i jednostavnim ‘doviđenja’.

KAKO SI SE TU STVORILA?

Iako nikad nisam bila sa ženom, volim maštati o seksu u troje. Ona je nježna, plaha, ali zna što radi. Moj suprug joj rukom ide prema mojim grudima, spušta se južnije. Ona me napali, a on odradi ostatak. Često mi je ovo na pameti, ali sumnjam da ću ikada isprobati u stvarnosti…

STRANAC U NOĆI

Ovo sam pokupila iz filmova, ali moj dečko i ja obožavamo to raditi. Barem jednom u dva mjeseca odemo u kafić na drugom kraju grada. Ja odem prva. Uvijek se brutalno skockam, štikle obavezno. Sjednem za šank i naručim čašu vina. Frajeri mi prilaze, ali ih ja sve pristojno otpilim. A onda ulazi ON. Zgodan, šarmantan, u odijelu ala James Bond. Njemu ne mogu reći NE. Nakon još jednog pića, završimo u WC-u i zvjerski se poseksamo. Kad dođemo kući, ne pričamo o tome.

SCENARIO

Muškarci bi rado podijelili s vama svoje seksualne fantazije, ali ih je sram ili misle da biste ih zbog njih mogli osuđivati. S druge strane, studije su pokazale da muškarci žele čuti seksualne fantazije svojih partnerki. Pokušajte od toga napraviti igru.

Prvo i najvažnije, obećajte jedno drugome da se zbog fantazija nećete međusobno optuživati. Zatim neka svako od vas ukratko zapiše scenario koji ga uzbuđuje i stavi taj papir u kutiju. Sljedeći put kad počnete predigru, izvadite papir i, ako vam to ne izaziva nelagodu, isprobajte ono što je napisano.

Ako vas to plaši ili vam je odbojno, pitajte partnera što ga kod te fantazije najviše uzbuđuje pa onda pokušajte izvesti taj scenario u nekom blažem vama prihvatljivom obliku.

Izvor: Lola magazinMožda će Vas zanimati i:

Back to top button