Sport

Reprezentativac Hrvatske otkriva: Gdje su najbolji ćevapi – Hrvatska,BiH ili Srbija?


Andrej Kramarić, hrvatski nogometni reprezentativac, nedavno je dao kratak intervju za službenu klupsku stranicu Hoffenheima, iznoseći svoje stavove o raznim temama.

Dok je većinu potvrdio, poput ljepote hrvatske obale i statusa Luke Modrića kao najboljeg hrvatskog nogometaša u historiji, izjava o ćevapima izazvala je pažnju.

Na pitanje  da su u Hrvatskoj najbolji ćevapi, Kramarić se složio, ali je istaknuo da su i u Bosni i Srbiji odlični, dok je izrazio malo razočaranje njemačkim restoranima koji ne mogu parirati originalnom okusu iz njegove domovine.

“Ćevapčići nigdje nisu tako ukusni, ali dobri su i u Bosni i Srbiji. Nažalost, njemački restorani se ne mogu uspoređivati. Jeo sam često hrvatska jela u Njemačkoj, ali nisam pronašao restoran koji se može uspoređivati s originalnim jelima u mojoj zemlji”, rekao je Kramarić.

Osim toga, Kramarić se nije složio s tvrdnjama da je u Hrvatskoj uvijek sunčano, dodajući da su rukomet i košarka popularniji od vaterpola, koji je tek na trećem mjestu po popularnosti iza nogometa.

 Možda će Vas zanimati i:

Back to top button