Sastojci:
60 dkg piletine,
1 kašika crvene paprike,
5 dkg maslaca,
70 dkg prase,
so, suhi začin,
1 dl kiselog vrhnja.
Priprema:
- Piletinu narežite na komade. Prasu operite i narežite na kolutove. Na maslacu popržite narezano meso, posolite i dodajte prasu, vegetu i papriku.
- Sve dinstajte, dodajući malo vode, dok ne omekša. Na kraju dodajte kiselo vrhnje. Poslužite sa pire krompirom.
Čitajte sljedeće
23 sata ranije
IO Interactive donosi “007 First Light” — nova Bond igra stiže sljedeće godine
23 sata ranije
Bh. pustolov Robert Dacešin podijelio svoje iskustvo vožnje najopasnijim vozom na svijetu: „Ništa se ne može mjeriti s ovim“
2 dana ranije
Foodology by Samir na Sajmu Kafe i Čokolade u Tuzli oduševio je najmlađe
4 dana ranije
Rig s 20 iPhonea korišten za snimanje filma “28 Years Later”