Lifestyle

Oglasila se Severina nakon što joj je sud vratio sina

Otkrila koje će korake dalje poduzeti


Splitski Županijski sud je 6. februara ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dječaka dužni ‘roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno’.

“Nisam uopće očekivala da će splitski Županijski sud tako brzo donijeti novu odluku, jer do sada je u mom slučaju, odnosno mog djeteta, sve bilo sporo, prepuno nepravde i korupcije“, govori Severina nakon odluke te dodaje:

Možda će Vas zanimati i:
“Splitski sud ponovno je donio presudu kao i 2021., koja je pola – pola, dobro je da su vratili na to, sve je bolje od dva puta sedmično po četiri sata, ali ja na ovome neću stati – ići ću do kraja, tražit ću samostalno skrbništvo i svakako se nastavljam boriti za sve žene, odnosno njihovu djecu s kojima se sistem lopta, žrtava sustava i institucija, ‘moćnih i nemoćnih žena i ženica'”, dodala je pjevačica.

Severini sin i menadžer Tomica trenutno u Istri slave rođendane.

“Inače, veliko je slavlje u našoj kući. Slavimo dva rođendana, a borba se nastavlja…”, rekla je Severina za 24sata.

Podsjetimo, Vrhovni sud Hrvatske ukinuo je presudu Županijskog suda u Splitu je prije dvadeset dana Aleksandra (12), kojeg je pjevačica dobila u vezi s bivšim partnerom Milanom Popovićem, ponovno povjerio ocu. No, Županijski sud je ponovio svoju raniju odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dječaka dužni “roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno”.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button