ArhivaZanimljivosti i zabava

Neobična veza: Sada je jasno zbog čega Britanca Adama zovu najsretnijim čovjekom na svijetu (FOTO)

Britanca Adama Lyonsa (36) poznanici nazivaju “najsretnijim čovjekom na svijetu” zbog njegovog neobičnog dogovora s dvjema svojim djevojkama. Brooke Shedd (28) i Jane Shalakhova (27) žive s Lyonsom u zajedničkom domu u Austinu u Texasu. Djevojkama je to sasvim u redu, čak svi spavaju zajedno na velikom krevetu, prenosi Mirror.

Adam i Brooke roditelji su 2-godišnjeg Dantea, a s njima živi i Oliver (7), njezin sin iz prijašnje veze. Trojac vjeruje da će, kada rodi i Jane, porodica biti kompletna. S Lyonsom Jane očekuje dijete u julu.

Adam, Brooke i Jane u vezi su pet godina. Ispočetka je, kažu, bilo dosta kritika te ljudi nisu predviđali budućnost.

“Mi smo doista sretna i ispunjena porodica. Mali Oliver uopće ne prepoznaje ‘neobičnost’ naših odnosa”, kazala je Jane, koja je biseksualka, a trebala bi uskoro roditi.

“Kad je u porodici troje roditelja, i dalje možete imati bogat socijalni život, više slobodnog vremena. Udvoje je to teško moguće”, kaže Jane koja je zaposlena u Adamovu uredu.

Brooke, koja je također biseksualka, izuzetno je uzbuđena zbog Janeine trudnoće. Obožava, kaže, govoriti njezinu trbuhu. Oduvijek je htjela imati puno sinova, a ovo je, kaže, ostvarenje sna.

“Definitivno želimo još djece, a ja bih također voljela imati veliko vjenčanje kako bi mogla pokazati odanost Adamu i Jane”, kazala je Brooke.

Adam, Brooke i Jane žive u Austinu u velikoj kući. Jedan dio koriste kao ured u kojem rade, a jedan dio Brooke planira pretvoriti u mini-školu gdje će sama podučavati svu djecu. Kada Jane rodi, planiraju se “vjenčati” i time ovjekovječiti svoju neobičnu vezu.

Izvor: 24sata.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button