Lifestyle

Model na reviji izveo najčudniji hod po modnoj pisti ikad (VIDEO)


Sve je počelo u srijedu kada je 20-godišnji njemački maneken Leon Dame zatvorio reviju Margiela, odjeven u vojno nadahnut kožni sako i spreman da ostane u vječnom pamćenju začuđene publike.

U snimci njegovog bizarnog putovanja niz pistu, čini se da se Leon odlučio za blago savijeno držanje i pogled koji ubija.

Leon prkosno stupa na modnu pistu dok gledatelji pokušavaju na mobitelima uhvatiti taj fantastičan i pomalo zastrašujući trenutak. On pozira pogrešno, čak u jednom trenutku galopira. Još jedan model šeta pored njega, izgledajući napeto, ali nigdje blizu razine Dame.

Usudimo se reći kako nijedan model nije uspio toliko izgledati kao da bi se mogao svakog trenutka spotaknuti i još uvijek imati potpunu kontrolu. Pa, pogledajmo:

https://www.instagram.com/p/B21mNX5I_Pq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Dame je ove sezone također hodao na modnim pistama za Gucci, Valentino, Alexandera McQueena i Burberry, prenosi Dnevni list.

Prošle sezone je čak gostovao u showu Maison Margiela, tako da je vjerojatno da je kreativni direktor John Galliano bio inspiriran njegovim jedinstvenim stilom.

Izvor: Dnevni list


Možda će Vas zanimati i:

Back to top button