U fokusuVijesti

Malčanski berberin ponovo napada: Stoji iza otmice djevojčice Monike Karimanović (12)Policija intenzivno traga za Ninoslavom Jovanovićem, poznatijim kao Malčanski berberin, zbog sumnje da stoji iza otmice djevojčice Monike Karimanović (12).

Policija je u selu pored Knjaževca pronašla obijene brave na kućama. U jednoj od obijenih kuća pronađeni su posteljina u kojoj je spavao Jovanović, ostaci hrane, navodno keksa, i odsječena kosa, za koju se sumnja da pripada nestaloj djevojčici.

Jovanović je posljednji put viđen u selu kod Knjaževca kako po pruzi vuče djevojčicu Moniku Karimanović. Monika je na sebi imala crnu jaknu s kapuljačom.

U akciju potrage uključeni su i psi tragači, koji prate tragove osumnjičenog.

Kako pišu srbijanski mediji, u Malči je prijavljena krađa vozila. U pitanju je bijeli Fiat Punto beogradskih tablica. Vozilo je snimljeno u blizini mjesta gdje je dijete nestalo, a kad je dignut helikopter, isto vozilo je snimljeno u blizini malčanskog groblja.

U akciji helikoptera, vozila Granične policije i pasa tragača pronađeno je, kako se sumnja, njegovo sklonište. Napravljeno je kod malčanske petlje od ćebadi. U njemu je pronađena vreća za spavanje, ali i ranac djevojčice, patika i ostaci hrane, tragovi povraćanja…

Jovanović se u aprilu vratio u Malču, ali je u junu nestao. Njegov nestanak prijavili su roditelji i od tada se tragalo za njim, prenosi avaz.

Javnost Jovanovića poznaje po užasnim zvjerstvima zbog kojih je više puta robijao. On je 2006. osuđen na 15 godina zatvora, jer je jednu 12-godišnjakinju silovao, a drugu pokušao da siluje, prethodno im ošišavši kosu makazama. Tako je i dobio nadimak Malčanski berberin.

Po izlasku iz zatvora, putem društvenih mreža seksualno je uznemiravao žene te je ponovo osuđen na pet mjeseci zatvora.

Izvor: tntportal.baMožda će Vas zanimati i:

Back to top button