Sport

Igor Emkić: Radim ozbiljno, spreman ću dočekati Sarajevo Fight 3


Na Superfightu će učestvovati: Igor Emkić (BiH), Mesud Selimović (BiH), Bahrudin Mahmić (BiH), Alija Tucak (BiH), Almin Hodžić (BiH), Vladimir Tok (Njemačka), Milan Kubin (Makedonija), Vukašin Obradović (Srbija), Dimitar Gjeorgijev (Makedonija), Darko Knežević (Njemačka).

Također, i u ovoj disciplini očekuje se potvrda dolaska još jednog borca. Bit će održan i jedan profesionalni bokserski meč između Selme Baltić i Katarine Vištice Supervizor takmičenja je Salko Zildžić.

Učešće za turnir osomorice potvrdili su: Haris Biber (BiH), Rasim Bašić (BiH), Čedo Pantić (BiH), Mario Marković (BiH), Novak Radulović (Srbija), Rene Arreger (Češka Republika) i Bobančo Ilievski (Makedonija). Očekuje se potvrda dolaska još jednog borca.

Jedan od učesnika je Igor Emkić koji je u posljednje vrijeme u sjajnoj formi.

“Ovo je jedan od kvalitetnijih turnira. Radim ozbiljno na pripremama i potpuno spreman ću dočekati Sarajevo Fight 3. Posljednji dio priprema odradit ću Novom Sadu, jer u tom gradu imam jake sparing partnere. Ne želim ništa prepustiti slučaju. Dakako, poduzet ću sve kako bih na kraju bio pobjednik”, istakao je Emkić.

Sarajevo Fight 3 organizuju Haris Sipović Sipa i Emir Alić. Emkić dodaje kako mu je drago što će glavni grad BiH biti domaćin ovako eminentnog turnira.

“Zaista se radujem ovom događaju. Drago mi je da je grad na Miljacki domaćin ovako kvalitetnog turnira. Vjerujem da će sve biti na vrhunskom nivou. Ljudi u Sarajevu vole borilačke sportove i siguran sam da će uživati u borbama. Ubijeđen sam da će dvorana biti puna”, zaključio je Emkić.

U prodaju je pušteno 1.000 karata. Od toga 150 VIP po cijeni 50 KM sektor A, 150 po cijeni 30 KM u sektoru B, 300 karata po cijeni od 15 KM u sektoru C i 400 u sektoru D po 10 KM.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button