Servisi

Hladno će biti i sutra, snijega još nema


U Sarajevu će prijepodne biti oblačno. Smanjenje oblačnosti se očekuje u poslijepodnevnim satima. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 4°C, a najviša dnevna temperatura zraka oko 9°C

U Bosni će sutra prijepodne biti oblačno, a u drugoj polovini dana se očekuje smanjenje oblačnosti u zapadnim, centralnim i istočnim područjima. Novo naoblačenje tokom noći na srijedu.

Vjetar će biti slab, sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Krajem dana vjetar mijenja smjer na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6°C, na jugu zemlje do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 17°C.

U Sarajevu će prijepodne biti oblačno. Smanjenje oblačnosti se očekuje u poslijepodnevnim satima. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 4°C, a najviša dnevna temperatura zraka oko 9°C.

Temperature zraka u 13.00 sati (°C): Bjelašnica 0; Gradačac i Ivan-edlo 4; Sarajevo 5; Banja Luka 6; Bihać, Bugojno, Drvar i Tuzla 7; Doboj, Sanski Most i Zenica 8; Livno 12; Grude, Mostar i Široki Brijeg 18; Trebinje 19; Neum 20°C, saopćeno je iz FHMZBiH.

Izvor:Fokus.ba

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button