Kultura

Hit predstava Dragana Marinkovića Mace na bosanskohercegovačkoj turneji

Jedan od najpopularnijih bh glumaca Dragan Marinković Maca tokom septembra će u nekoliko bh gradova gostovati sa svojom hit predstavom „Kakva ti je žena, takav ti je život“. Ova predstava oduševila je publiku u regionu i brojnu publiku nasmijala do suza. Turneja počinje 22. septembra u Brčkom, nakon čega slijede Tuzla, Tešanj, Zavidovići i Bijeljina.

‘’Kakva ti je žena, takav ti je život’’  je predstava koja ozbiljno utiče na psiho-fizičko stanje cijelog organizma, izaziva veliku količinu suza od smijeha . Ova predstava će Vas natjerati da razmislite dobro o sebi i svijetu koji Vas okružuje.

Možda će Vas zanimati i:

Predstava govori o uvijek aktuelnoj temi  muško – ženskih odnosa , o  generaciji koja ne želi vezu, koja lista po aplikacijama u nadi da će pronaći onu pravu osobu. O Ljudima koji bi  željeli poručiti svoju srodnu dušu ‘’online’’ , čitajuci ‘’5 načina kako da znaš da mu se svidjaš’’ i ‘’7 načina kako da je osvojiš’’ misleći da možemo programirati osobu za vezu kao projekat na internetu. Želimo fasadu veze bez truda, držanje za ruke bez gledanja u oči, odugovlačenje bez ozbiljnog razgovora, obećanje bez stvarne posvijećenosti. Želimo proslaviti godišnjicu bez onih 365 dana koji vode do nje. Igramo igre bez pobjednika i na kraju ostanemo sami. Želimo tu ljubav kao iz filma, ali ništa ne činimo. Da li volimo da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi i samu vezu ? Šta je  potrebno za skladan brak?

Odgovore na vječita pitanja o odnosu muškarca i žene , Dragan Marinkovic-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način. Ovo je predstava koja će Vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Dragan Marinković Vas poziva na veče dobrog raspoloženja i neobičnih odgovora na vječna životna pitanja.

  1. 9. u Domu kulture u Brčkom, 23. 9. u dvorani Kaleidoskop u Tuzli, 24. 9. u Domu kulture u Tešnju, 25.9 u Centru za kulturu u Zavidovićima i 26.9. u Centru za kulturu Semberija u Bijeljini.

Limitirani broj ulaznica za tuzlansku predstavu u dvorani „Kaleidoskop“ su u prodaji na tuzlanskom Korzu na štandu kod „Seje i Vilija“.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button