BiznisLifestyle

FOTO//Otvoren prvi BEKO SHOP u Orašju: U martu akcije i popusti!

Ekskluzivni Beko shop u Orašju (ulica 8 broj 43), svečano je otvoren u četvrtak, 15. marta 2018. godine. Ovo je  31. ekskluzivni Beko shop u BiH, a prvi u Orašju.

Beko shop se prostire na površini od 170 metara kvadratnih metara. Zaposleno je dvoje mladih i perspektivnih ljudi. Ukupna investicija uložena u opremanje prostora je 50.000 KM.

U ponudi ima preko 1.000 različitih proizvoda. Pouzdanost, kvalitet u izradi, energetske učinkovitosti i velike vrijednosti, samo su neki od razloga koji su sve više i više presudni kod odabira Beko kućanskih aparata.

“Već sedam godina mi smo najbrže rastući brend u Evropi, gdje kupci imaju najviše povjerenja u Beko kada je u pitanju odabir bijele tehnike. To nas čini brendom broj 1 u kategoriji velikih samostojećih kućanskih  uređaja u Evropi. Gledano na svjetskom nivou, mi smo drugi najveći brend bijele tehnike, čiji uređaj se proda svake dvije sekunde u preko 130 zemalja u kojima smo prisutni. Konstantno težimo unapređenju i razvoju brenda i jačanju zadovoljstva naših korisnika. Tome svjedoči 18 fabrika širom svijeta i 11 centara za istraživanje i razvoj tehnologija sa preko 1.000 stručnjaka, posvećenih kreiranju pametnih rješenja koja Vaš svakodnevni život čine lakšim. Stalno unapređenje naših proizvoda inspirisano je željama kupaca, potrebama i dosadašnjim iskustvima. Jer mi smo zvanični partner Vašeg svakog dana”, kažu u Beku.

Na dan svečanog otvaranja Beko shopa Orašje, za prvih 50 kupaca pripremljeni su vrijedni pokloni kao i prvih 10 dana za sve kupce je obezbjeđen popust od 5 % na kompletan asortiman uz gotovinski popust od 5%.

Za sve kupce koji se odluče za kupovinu uređaja Beko a nisu iz BIH, vraćamo pdv, dakle omugućen je shopping uz povrat pdv.

Kompanija Omega doo je prilikom otvorenja ovoga Beko shopa u Orašju, Udruženju “Put  u život” obradovala novčanim bonom u vrijednosti od 1.000 KM kako bi ispoštovali njihove potrebe i osigurali tehničku podršku u kućanskim aparatima koji su im najpotrebniji.

U znak zahvalnosti svim svojim kupcima, u Beko shopovima su pripremljene akcije za mjesec mart. Jedna od njih je da za kupljenu mašinu za suđe Beko, kupac, nakon registracije svoje kupovine, bude nagrađen  poklonom, mali kućanski aparat Beko.

Više informacija o aktuelnim akcijama i ponudi u Beko shopovima, možete pogledati na www.omega.ba.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button