LifestyleSuper vodič - Gdje izaćiU fokusu

FARMA MILO SELO: Naručite zdravlje i stiže na vaša vrata

Milo selo je farma koja se smjestila na 25 hektara zemlje koja je dovoljno daleko od gradske vreve da se u potpunosti možete stopiti s prirodnim ljepotama, ali dovoljno blizu da tamo stižete autom za sat vremena, iz Tuzle ili Lukavca. U podnožju je planine Ozren, na nekih 300m n.v., 5 km sjeverno od Mosorovca i jezera Modrac.

U ponudi ima veliki izbor kozjih proizvoda i u organskom režimu uzgojenog povrća. Sve ove sjajne proizvode možete kupiti na prodajnim mjestima širom BiH, ali vam ekipa Milog sela ostavlja mogućnost da sve što želite naručite i oni će vam sve isporučiti na kućnu adresu.

Narudžbe možete izvršiti svakim danom a isporuka se vrši utorkom i petkom za područja grada Tuzle i općine Lukavac. Proizvode pakuju u papirne vrećice i dostavljaju na vašu adresu.

Ako niste upoznati sa njihovim asortimano, možete pogledati kompletnu ponudu OVDJE i odlučiti čime ćete obradovati svoje nepce.

Iskoristite ovu opciju i uživajte u iznimno kvalitetnim i zdravim proizvodina iz organske proizvodnje Milog sela u ove hladne zimske dane.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button