SportU fokusu

EKSKLUZIVNO: Davor Kadić novi rukometaš Sloboda Solane!
Davor Kadić novi je rukometaš Sloboda Solane!!! Ovaj bivši reprezentativac BiH dogovorio je danas uslove sa tuzlanskim klubom, te će od naredne sezone nositi crveno-crni dres.

U razgovoru za Kameleon kaže kako je sa čelnicima Konjuha vodio korektne razgovore te da su oni pokazali veliko razumijevanje i poštovali njegovu želju za promjenom sredine.

Možda će Vas zanimati i:

“U Konjuhu sam se lijepo osjećao i sa sobom nosim prelijepe uspomene i sjećanja. Konjuh će biti uvijek dio mene. Nadam se da će klub ostvariti zacrtane ciljeve i da neće na to utjecati na njihov plasman”, rekao nam je Kadić i nastavio prokomentarisavši promjene u Upravnom odboru tuzlanskog kluba.

“Drago mi je da je u Tuzlu stigla konačno svježa krv za koju mislim da ima snage da digne našu Slobodu iz pepela i da je postavi na stare staze slave. Ljudi na čelu sa predsjednikom Ismarom Šabovićem i Damirom Bećirovićem su, vjerujem, recept za uspjeh koji već godinama Tuzli nedostaje što se tiče rukometa. Stvara se jedna respektabilna ekipa koja će pokušati vratiti Slobodu u Premijer ligu BiH gdje joj je i mjesto. Drago mi je da ću biti dio te priče jer Sloboda je ipak u srcu svakog Tuzlaka”, rekao je novi rukometaš Slobode kome želimo sreću u novom klubu.

Davor Kadić u svojoj bogatoj rukometnoj karijeri nastupao je za Konjuh Živinice, Gračanicu Index i zenički Čelik, sa kojima ima bogato iskustvo igranja međunarodnih utakmica, a bio je i reprezentativac Bosne i Hercegovine.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button