Valter Tuzlanski

Đorđe David ne smije da napusti Makedoniju: ‘Uzeli su mi sve dokumente’
Đorđe David, muzičar i član žirija „Zvezda Granda“, bio je učesnik lančanog udesa u Makedoniji, kada je svojim automobilom na autoputu pokosio ženu, koja je od posljedica udara preminula.

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u 20 sati i to na 3 kilometra od makedonske granice, a u oglašavanju za Grand roker je iznio detalje nesreće i otkrio gdje se trenutno nalazi.

Kako je istakao, za nesreću je navodno kriva djevojka koja je na autoput ušla u suprotnom smjeru i udarila u drugo vozilo, kao i da je on ubrzo nakon toga naletio na saobraćajnu nesreću i udario ženu koja je šetala po putu.

Možda će Vas zanimati i:

“Jedan automobil je bio u lijevoj traci, drugi u desnoj i minut ipo poslije toga ja sam naletio brzinom koja je propisana obilježjem na autoputu. Mojim kolima sam udario saputnika koji je šetao po autoputu. Bila je magla, upalio sam duga svjetla i to je bio sekund. Ja sam naletio na tu osobu koja je šetala po putu. Od siline udarca sam skrenuo sa autoputa i zaustavio se u nekom šipražju. Sreća da sam imao jak automobil, inače ne znam šta bi bilo sa mnom”, ispričao je Đorđe.

Kako je Grand i pisao, iako se ne smatra krivim, roker za sad ne smije da napušta Makedoniju dok se ne ispoštuje zakonska procedura.

“Tužilaštvo iz Kumanova mi je reklo da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Navodno je kriva djevojka koja je vozila i izazvala udes. Čeka se dalji uviđaj i izvještaj, a ja ću do daljnjeg biti u Skoplju. Uzeli su mi dokumenta, čeka se da dam još jednu izjavu. Sad da li će to biti danas ili sutra, ne znam. Trenutno sam u hotelu i ostajem ovde do daljnjeg. Zbog procedura moram da budem tu, kada se bude sve ispoštovalo nadam se da ću biti pušten kući”, rekao je Đorđe za Grand.

Đorđe je podvrgnut i testiranju kako bi se ustanovilo da nije bio u alkoholisanom stanju, niti pod dejstvom nedozovoljenih supstanci.

“Vadili su mi urin, krv da vide da li imam neke supstance, alkohol. Naravno, nisam imao, to su ustanovili odmah. Nakon toga su me odveli kod javnog tužioca, koji je istakao da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Krivac je navodno djevojka koja je vozila i koja je navodno u autu bila sa majkom koja je i nastradala”, rekao je Đorđe i otkrio da je lakše povrijeđen.

“Imam dva šava na lijevoj ruci zbog posjekotina od šoferke koja je pukla. Hvala dragom Bogu da sam imao jak automobil, jer da nisam ko zna šta bi se dogodilo. Sinoć sam imao lagani lom, sad se smirilo. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli ovo. Još sam u blagom šoku, to je pakao”, istakao je David za Grand.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button