IstaknutoSuper vodič - Gdje izaći

ČESTITAMO: Ovo su naša 4 najbolja










Ako budete pitali Tuzlake da vam preporuče neke lokale, oni bi vam sigurno preporučili mnogo toga, ali ako pitamo stručni žiri, onda ne sumnjajte u odluku za njihova četiri najbolja.

Ukoliko ste u potrazi za vrhunskom hranom, ukusnim poslasticama, osvježavajućim koktelima i luksuznim hotelom, onda njih četiri definitivno moraju biti na vašem spisku.

Na nedavno održanom 2. Međunarodnom sajmu hrane, pića i ugostiteljske opreme koji se održao u Sarajevu, po prvi put su u Bosni i Hercegovinu dodijeljene nagrade za najbolje među najboljim u HoReCa industriji. U različitim kategorijama je stručni žiri izabrao hotele, restorane i barove koji su u 2018. godini snažno doprinijeli razvoju ove gospodarske grane vlastitim trudom i zalaganjem, osnažujući tako turističke potencijale zemlje koji počivaju upravo na HoReCa industriji.

Stručno vijeće IN HoReCa 2019 u sastavu Slobodan Kakuća, Chef i trener sa 40 godina iskustva u hotelijerstvu i ugostiteljstvu, Šefik Gušić, sa jednako toliko iskustva u hotelskom managementu u Europi i Australiji, Nermin Hodžić, Chef i predsjednik Udruženja kuhara BiH, Denis Memić kao jedan od najboljih koktel majstora u zemlji i regiji i Rešid Muratović, izvršni direktor agencije Altermedia BiH, koja je i organizator sajma In Horeca i glavni i odgovorni urednik magazina In Horeca su odabrali i dodijeli priznanja hotelima, restoranima i barovima u cijeloj Bosni I Hercegovini, a ova četiri iz Tuzle su dobili upravo to priznanje.

Hotel Mellain

 

Mama Mia

 

Rušidović – kod Šaćira

 

Koktel bar – Wintorius Tuzla 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button