BiHZanimljivosti i zabava

Zaplovite u svijet Teleperformanca na “Danima otvorenih vrata” u Sarajevu




Tražiš novi početak u karijeri? Govoriš njemački jezik i želiš raditi za globalnog lidera koji je četvrti put za redom najbolji poslodavac u BiH? Ne traži dalje.

Otkrijte svoje mogućnosti za karijeru unutar Teleperformance-a na “Danima otvorenih vrata” u Sarajevu a održat će se (01.09.2023) prvog septembra na adresi Paromlinska 56, 71 000 – Sarajevo u periodu od 10 do 18 sati.

Možda će Vas zanimati i:

Upoznajte se iz prve ruke sa prilikama koje vam Teleperformance pruža za razvoj karijere. Posvećeni članovi su spremni da vas provedu kroz širok spektar pozicija koje su dostupne i da vam omoguće da dublje razumijete svaku od njih. Bez obzira na vaša pitanja o specifičnim ulogama, odgovornostima i mogućnostima napredovanja, TP tim je tu da vam pomogne.

Zaroni dublje u svijet Teleperformanca i otkrij kako njeguju suradnju unutar tima, potiču kreativnost te neprestano rade na svom rastu. Iskoristi ovu priliku da se upoznaš sa regruterima i zaposlenicima i saznaš na koji način možeš ostvariti svoje profesionalne ciljeve zajedno sa Teleperformance-om.

Open door day” je neformalni događaj – što znači da možeš navratiti u bilo koje vrijeme u navedenom vremenskom periodu.
Za više informacija posjetite njihove socijalne mreže facebook & instagram ili web stranicu www.tp-bih.com

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button